baby 37 minggu

doakan saya selamat melahirkan anak pada usia kandungan 37 minggu

9 Balas

bestnya ya sy pun sama 5hari lepas check up Dr ckp sy akan melahirkan anak pd usia 37minggu tp skrg dah 37minggu 5hari xde tanda apa2 kepala baby pun dah turun bawah

wah best nya...saya ni belum lagi ada tnda..da masuk 38minggu..rsau juga..knpa belum bersalin lagi

Semoga dipermudahkan urusan awk n sy jugak da nk masok 38w baby blm tunjuk tanda..

semoga dipermudahkn urusan.sy pun akan brsalin pada kndungan 37mggu

4mo ago

Kdg sbb saiz baby kecik

Semoga dipermudahkan. Saya dua2 anak bersalin 37minggu.

4y ago

Tq sharing 💓

semoga dipermudahkan urusan bersalin 😊

Semoga dipermudahkan . Amin

Semoga dipermudahkan amin

semoga dipermudahkan