37 Minggu

Baru balik dari hospital. 37 minggu berat baby 2.2kg..semua normal cuma baby tak mau nak besar2 sangat..sepatutnya 2.9kg pada 37 minggu..hahahahha..minggu depan kena induce..doakan saya dan baby selamat yee..

15 Balas

Tu anggaran scan je sis. Masa anak pertama, sy scan 36mggu doc pakar kata bby 2.8kg je. Keluar 38mggu, 3.97kg.. Skrg preggy anak no2,doc scan masa 35mggu bby 2.8kg.. Lg 8hr serah dri sb gdm on insulin..

Sama macam saya, 37minggu berat baby masa scan 2,2 kg... Doktor suruh induce, keluar baby 2kg ngam... Alhamdulillah baby sekarang dah sebulan, dah nampak bulat pipi dia...

Sama mcm sy sis.. 37w ms tu brt 2.2kg doc sruh induce sbb tkut baby x ckup oksigen.. Last2 baby kluar 2.85kg xla kecik seperti doc ckp.. Sy bersalin secara czer

4y ago

Owhhh..ok2..alhamdulillah sis..semua selamat..

Dlam perut je kcik sis kluar nnt silap2 mau dkt 3kilo.sy hrtu last cek 2.5kg keluar 3.2.kg..hehehe..biar dia kecik skit..

4y ago

Terima kasih sis..doakan yee sis..

sya 37minggu 2.5kg baby .. doktor kata berat cntik .. tunggu dia nak keluar je ni .. harap dia nak laa keluar sblm due

4y ago

aamiin😀

Jnji senang nk teran dan selmat bersalin hihi.. dan bby siht..moga di permudh kn yew..

Almk.. sy scan 36 week doktor tulis berat baby dah 2.9kg.. 🤣

Sy dlu bsalin masa ank 36w...berat 2.7kg

4y ago

Besar sis..alhamdulillah..janji sihat dan semua selamat 😁

saya 36w czer baby pon kecik 2.35kg

4y ago

Ooo..alhamdulillah..semua dh selamat sis..doakn saya yee sis.

Kenapa nak kna induce sis?

4y ago

Insya-Allah..amiinnn..terima kasih sis