First Baby

Doakan saya selamat bersalin dan dipermudahkan segalanya ?

First Baby
29 Balas

amin semoga dipermudahkan kan urusan bersalin sis😊 sya pun dah kena tahan wad semoga urusan kita dipermudahkan insyaallah aminn🙏🙏

4y ago

Dekat mana tu sis? Saya pun dengar cerita tempat saya tak boleh.

Aminn ..semoga di permudahkn yerr sis 🙏 .. Semoga apa yg di rancang bejalan dngn lancarrr ...

Semoga dipermudahkan urusan bersalin . Semoga ibu dan anak selamat dan sihat walafiat .

Semoga dipermudahkan segala urusan sis. Semoga ibu dan baby selamat. 😊

semoga urusan bsalin dan semua urusan sis dpermudahkn Allah...🤲

Sama lah sis sy lg 13 hari doakan sy juga ye sis anak first,,,

Semoga d permudah, lancar dan selamat ibu dan baby....aamiin

Aminn.. semoga d permudah kan bersalin . InshaAllah💕

Semoga dipermudahkan urusan untuk bersalin Aamiin 🤲

Semoga dipermudahkan urusan persalinan... 🥰🥰🥰