Tarikh serah diri untuk caesar 3/1/2023

Hi mummy2 doakan saya dipermudahkan segalanya. Sy ivf, doctor nasihatkan untuk bersalin caesar untuk elakkan sebarang komplikasi. Saya tak kisah janji baby yg ditunggu2 selama 11tahun selamat. Saya doakan juga untuk mummy2 yg tgah tunggu kelahiran pun dipermudahkan dan yang masih ttc dibukakan pintu rezeki bagi memudahkan sebarang jalan untuk mendapatkan zuriat ❤️

9 Balas

Semoga dipermudahkan semuanya,ibu dan baby selamat dan sihat Aminn 🤲🏻🤲🏻.Mohon doakan saya due 5/1 nih tapi tanda2 nk bersalin xde lagi 😢 first mom 🥹

Moga Allah permudahkan urusan bersalin sis, moga selamat dan baik baik saja sis dan baby ya. Kami doakan 🤲🏻

Amin amin ya rabbal alamin.. amin ya mujib.. Ya Allah, kau perkenankanlah dan makbulkanlah doa hambaMu ini..

insyallah semoga semuanya dipermudahkan,sy pun 18/1 ni serah diri czer kli ke 3 ..🥰🥰

Semoga dprmudhkan urusan sis dan baby dkurnikan nikmat ksihtan yg baik dan brpnjangan..

Smga dpermudahkan sgla urusan sis n baby🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Semoga dipermudahkan urusan 🤲🏻 insyallah Aamiin

Semoga dipermudahkan yee mummy🥰 sy due 27/1

smoga dipermudahkn urusan hari ini sis 🙏