Assalamualaikum semua..due sy 14/7/22.. doakan segalanya dipermudahkan ya..😊

Waiting my 3rd baby❤️

24 Balas

due saya pulak 27/7 🤭 semoga dipermudahkan urusan kita ya ibu ii ❤️ anak ketiga ✨✨ doakan semoga keluar nanti baby girl 🤭 dah ada dua boy

2y ago

Scan ape? Sy 22/7/2022 anak kelima scan girl...4 lagi pon semua girl juga..

InsyaaAllah urusan sis & baby dipermudahkan 🤲🏻 . Doakan saya juga , yg first baby ni ya sis dipermudahkan bersalin dalam masa terdekat ni . Aamiin

2y ago

aaminn2..wah,tahniah ye..smoga urusan kite semua dipermudahkn..aaminn2..

waalaikumusalam sama la kita ☺️ inshaa Allah smga diprmudahkan sgalanya , doakan sy jgk ya 🙂 preggy first baby

sama due 14/07/2022. Semoga kita semua dipermudahkan urusan dan tabah menghadapinya. in Sha Allah, amin.

wahh sama la baby 3rd..due 30/7 cuma klau xlahir sebelum 15/7 paksa induce la..sbb mommy Gdm

2y ago

amin sis...smoga dipermudahkan yaa

semoga dipermudahkan urusan bersalin nnt. sy due 11/7/22.. belum ada tanda2 lg .. doakan sy juga..

2y ago

semoga dipermudahkan nnt.

Waalaikumusalam, saya pun due 14/7/22 hehe semoga dipermudahkan urusan bersalin 🤲🏻

SemOga d permudahkn sgala urusan sis nanti..dOakn juga utk kami ibu² yg lain ya..

2y ago

aaminn2...smoga segala urusan kite semua dipermudahkan..😊

waalaikumusalam sis😊...semoga Allah permudahkan urusan sis nnt..amin

2y ago

🤗sama ii

due sy pulak 13/07. smoga dipermudahkan urusan kita ya ibu²😘

2y ago

sy 11/7