Alhamdulillh rezeki buat anak ke 2

Doakan saya n baby saya sihat sampai bersalin DueJun2021 😘☺️. Saya pun doakan semua mummy akan dapat zuriat n dipermudahkan segalanya mudah2 bersalin ☺️. Salam Jumaat semua mummy ❤️

Alhamdulillh rezeki buat anak ke 2
28 Balas

Alhamdulillah .. Aminn .. Terima Kasih Sis Doakan Kami .. Due Saya Pown Dah Nak Dekat .. 1/3 .. Semiga Dipermudahkan Segala Urusan Kita Yea~

alhamdulillah, tahniah puan semoga d permudahkan segala urusan puan...dan doakan saya jgk semoga segala urusan saya d permudahkan...

Comel🤗 Congratulations mommy. Stay healthy mommy & baby Moga dipermudahkan pjlnn bersalin nanti. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

aminn semoga dipermudahkan semua dan diberi kesihatan yg baik.. doakan saya double line juga yaa.. hmpir 2 thun ttc..

3y ago

aminn...semoga allah kurniakan cahaya mata.....

Aamiin, Alhamdulillah tahniah sis.. Kita sama sis, (anak ke 2..due Jun 2021).. Semoga dipermudahkan.. Aamiin

3y ago

geng jun yeer hehe. me too

tahniah.. masih awal nak tambah yg kedua 🤭🤭🤭 next 2022 baru nak try Ttc balik 🤭🤭

semoga dipermudhkn sgala urusan kita smua . doa kn baby sy sihad2 saja ya . in shaa Allah

tahniah puan, jaga diri ya. doakan saya tak overdue hehe 💖

Tahniah..aminn..semoga kandungan & sis baik2 sahaja..

Aminn2 semoga dipermudahkan sis urusan nya😊