teringin

Doakan saya pulak mengadung.. Seronok baca... Nk mersa jgk..

64 Balas

InsyaAllah... Pasti ada rezeki sis nanti... Aamiin Allahumma Aamiin 🤲💕

Aamin. Positif yea sis, jgn fikir yg bukan2. Moga ada rezeki sis dan suami.

Insyaallah.. Ada rezeki sis nnti.. aminn ya rabbal alamin.. 💖💖☺️

Amiin..InsyaAllah Awk Akn Merasa jugak jadi Seorg Ibu..Jgn putus asa😍

In syaa Allah smoga Allah mudahkan urusan rzeki zuriat buat sis .. amin

Sis doakan moga puan menjadi ibu kpd anak2 yg beriman. Sabar ya..

Rajin2 ber OPK. Disamping tu bykkn berdoa n brsedekah. In shaa Allah.

InsyaAllah.. Allah akan bg rezeki..cume lambat atau cepat..☺️

Doakan saya jgk.anak dh besar 5.thn tp xlekat lg..sdg berusaha

In shaa allah aminnn.. semuga dpt ap yg di hajati..