Susu dutch lady perisa coklet

Hai mommy2.. nurse ckp minuman coklet mcm milo tu kn ada kafein.. dutch lady coklet tu ada kafein jgk ke? Teringin nk minum pulak

4 Balas

kafein boleh je mnum hari2 pon, janji limit sehari secawan sudah la. sy mnum je hari2 hb pon ok je cuma jrkkan 2 jam dgn pengambilan ubat

mnum sikit sikit je sis .. sy pun still mnum jgk mnuman berkafein ni sbb tringin tpi sy cuba jarakkan waktu mkan ubat

Ya, betul. Saya sharekan sumber kafein di bawah - Tea - Coffee - Chocolate - Carbonated drink

minum sikit takpa buat lepas rasa. cuma jangan minum dekat2 waktu makan ubat. jarakkan 2 jam