DOAKAN SAYA

Doakan saya, Noor Shazlin Binti Mansor untuk mendapat rezeki zuriat pada bulan ini. Didoakan juga buat mereka yang sedang mengandung supaya anda dan baby sihat dan dipermudahkan segala urusan. Aamiin

88 Balas

Allahumma Aamiin 🤲🏻 Semoga suatu hari nanti awak akan dapat rasainya juga ❤️💪🏻😘 teruskan usaha dan doa pada-Nya, semoga Allah titipkan malaikat kecil dalam rahim awak kelak, Allahumma Aamiin. Kami doakan yang terbaik buatmu sekeluarga semoga punya rezeki ini juga, Allahumma Aamiin 🤲🏻🌹❤️

InshaAllah aamiin aamiin aamiin. Semoga Allah mempermudahkan segala urusan untuk semua yang sedang usaha mendapat zuriat..

Sy doakan Noor Shazlin Binti Mansor dikurniakan zuriat dan melahirkan zuriat yg sihat serta bahagia sampai akhir hayat

4y ago

Allahu. Syukur.. mmg sedang berusaha tpi pada masa yg sama hati memberontak dgn kemahuan. Apatah lagi owg sekeliling mudah saja dpt zuriat. Mcm mn pun kena sabarr.. tksih sis for sharing 😌

aminn..terima kasih.semoga awak pun dpt rezeki yg sama dgn kami secepat mungkin..😍😍.jaga diri ya..

4y ago

Aamiin aamiin aamiin. Tksih sis🌹

Allahumma aaamiin... Moga ada rezki buat sis...doa usaha tawakal..selalu dhuha ye sis..😘

Insyaallah smoga sis dikurniakan zuriat y soleh dan solehah dlm ms y terdekat ..aamiin

4y ago

Aamiin. Tksih sis 🌹

In sha allah , akan ada juga rezeki untuk sis dan yang lain2 nanti . Aamiin .

Aamin...inshaa allah ada rezki awk nnti .. be positif yakin rezeki allah

Ameen ya mujib.. Semoga awak dn saya jugak hamil dalam masa terdekat❤️🙏

Semoga Allah permudahkan segala urusan awak untuk mendapatkan zuriat amin

4y ago

Aamiin. Tksih sis😭😭