superwomen

Saya doakan buat semua mommies yang sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat,yang tengah mengandung,yang keguguran,yang sedang struggle mendidik anak anak atau seumpamanya, saya doakan anda selalu bahagia, ceria,dipermudahkan segala urusan kalian, dicurahkan rezeki yang tidak terjangkau akal fikiran, dan selalu berjaya didunia dan pastinya diakhirat yg kekal abadi.. Allahumma aamiiin Anda semua hebat ?

97 Balas

jgn sesekali putus asa, insyaallah selagi ada rahim x mustahil blh mengandng ...bnykkan berdoa ALLAH maha mengetahui ms yg paling tepat

Aaamiinnn3 yaaa Rabbal Alamiinnn. 🖑🖐 TQ atas doa2nya, moga2 segala kebaikan doa2 ni berbalik pula kepada sis. Aaamiinnn. 💞

Alhamdulillah..aminn..Terima kasih doakan Kami..in Shaa Allah kite smua akn selalu just n tabah dlam mmbesar n mndidik anak2..

Amin..aminnn. Saya berusaha utk hamil. Moga dipermudahkn semuanya utk semua mommies yaa🤗.

Doakan saya jugak sis, lama sudah kami menanti 😩

5y ago

Tq sis❤️

Aamiin..smoga Allah memakbulkn doa sis tuk kmi... Tqsm😘😘😘

Amin , bykkn berdoa ye ibu2 . Rezeki pasti ad just lmbt gn cpt je

Aamiin... Aamiin.. Aamiin.. Ya rabbal alamiin..

Aamiinn Aamiinn ya Rabbal Alaamiinn

aamiin aamiin aamiin inshaa Allah