Jom doa baik², ucap kata baik² dan fikir yg baik²?

Berdebar, menghitung hari... Baby nak pilih tahun 2019 @ 2020... Petanda sakit da ada slow².. Doakan saya dipermudahkan bersalin dan baby ,mummy sihat ya.Tq?? Kepada yang belum merasai nikmat hamil, saya doakan semoga Allah murahkan rezeki awak dan menghadirkan zuriat ke dalam rahim awak tahun 2020 ni... aminnn??

1 Balas

Smoga sist dan baby slamat masa proses brsalinnya..smoga dbri kkuatan,kmudhan dan ktabahan sblum ,semasa dan slpas proses brsalin..insha Allah..amiin2 ya rabbal alamin

4y ago

Amiin2 ya rabbal alamin sist😊😊😊😊😊