Influenza A

Doakan anak saya sihat seperti sedia kala. Anak demam panas + jangkitan kuman di paru². Semalam petang buat ujian influenza, Allah terkejutnya mama bila keputusannya Dhia Zara positif influenza A. Bayi baru usia 5 bulan. Be aware all parents out there. Influenza sedang mengganas, tak pilih usia, tak kira siapa. Nak dijadikan cerita, emaknya, atuknya & neneknya juga positif influenza A. Sabar je lah.

Influenza A
260 Balas

Semoga baby cepat sembuh. Kena kuarantin dulu la baby dari jumpa orang luar. Kalau blh just ibu, ayah dan adik beradik je la dulu. Bahaya sekarang