Detail Scan

Disebabkan kuar darah sikit mlm td, sy terus buat detail scan hari ni.. Doc ckp sume okay, *Air ketuban cukup *Uri kat atas Cuma *Pembesaran baby kecik sikit dr sepatutnya (sy 20weeks tp td scan ukuran baby 19weeks) *Heartbeat baby laju *Sy pulak kdg2 berdebar2 Doc say 'baby awk ni aktif yer', scan td die gerak sane sini x dpt nak tgk gender..

1 Balas

Scan ukuran kecik sikit tu biasalah.. Yg penting doc kata ok.