Pernahkah anda melakukan diet intermittent fasting (IF)?
Voice your Opinion
Pernah
Tidak

2001 respon

15 Balas

pernah dlm msa setahun lebih secara konsisten dn xterlalu strick. hasilnya memuaskan dn preggy slpas itu, anak 1st 😍 stelah kawen slma 4tahun

pernah. tp xlama lepas tu preggy. lepas bersalin blm pernah lg takut susu drop tggu baby besar skit. ☺️

tidak..sbb jnis cpt lapa..klu susukan ank .lg cpt lapa n dahaga. xdan nk diet😅😅✌ #TAPSupermoms

Time study kat egypt dl.. Mls nak layan lpr.. Sbb bizi kuliah&tutor.. #TAPSupermoms #TAPxTanamera

pernah.. sebulan turun 10kg. xmkn dr 8.00mlm smpai 12 tgahari esknya.

tak pernah sebab saya wajib sarapan.

Tidak #TAPSupermoms

Tidak #TAPsupermoms

#TAPxTanamera

Puasa malam