Sapa tau mcm mana ilangkan ni?

Dia on off..Kejap ok kejap tak..Baby baru 5m

Sapa tau mcm mana ilangkan ni?
12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Letak cream yang khas untuk muka baby. My twin also like this. After I applied that facial cream their face is getting better. Oh btw sebamed punya brand.

Post reply image

macam anak saya on off sampai 2 tahun sekarang nie .. cuaca panas jerr naik mcm tu .. sejuk elok .. saya pakai kan pelembab veselin beli kat guardian

1y ago

btl sis ..tp anak sy memg kene sejak dy abby 3m dulu .. g jumpe pakar kulit dy ckp exzema

VIP Member

sy guna krim yourbaby... alhamdulilah serasi...lgi satu byk kgunaannya... batuk selsema demam boleh sapu krim ni... gatal2 pun boleh...😊

nurse pernah nasihatkan, lepas beri susu kena lap pipi dan mulut dengan kain basah. tapi kalau dah teruk kena pergi jumpa doktor.

VIP Member

Kena bagitahu sis sejak dari bila jadi macam ni.. Mgkin lepas tu boleh suggest apa yg terbaik

cuba try ubat dari klinik nagoke..dekat perak klinik tu..recommended

lepas susu lap pakai kain basahkan air suam atau air biasa ...

sy Guna gel alovera Amway alhmdulillah..bkesan

mcm eczema..kena ke klinik utk kepastian

lepas bg susu,lap mulut dgn air suam