6 minggu alahan on off

Assalamualaikum, saya ingin bertanya. Ada kaa ibu2 d sini yg mengalami alahan on off? Kejap ada kejap off? Ada yg sudi sharing? Tq ☺️

6 Balas

sy 6w6d pun alahan xde..cume pahit2 mulut loya sikit2..kerap lapar..cramp perut sikit2..dahaga je n kerap kencing..pinggang n blkng kdg2 sakit jugak..breast pun rasa bengkak n sakit je tegang cm tu..tu yg sy rase..ingat 7 minggu nk g scan semula..sbb 5w adi tu scan Dr nmpk kantung je..

1y ago

Sama laa dgn saya pun. Baru nampak kantung jaa. Tdetik hati risau dgn keadaan tuu 😅.

Saya pun masa week 7 kot tiba2 dah tak sakit breast. Dan bertenaga padahal sebelum ni sakit dan sangat letih. Alhamdulillah baby ok bila scan.

1y ago

Hahh. Tu yg buatkn hati risau. Padahal awal2 tu dah rasa sakit breast dll tp bila esk nya dah hilang sakit tuu. Risauuu yg amat.

Sama sis... Sy pn 6weeks. Kdg2 tpkir, pregnant ke tak sbnrnye ni. 😂 Scan haritu npk kantung ja. 2mgu lg repeat scan.

1y ago

Kann. Risau jgk. Saya pn 6weeks npk kantung jaa. Doc ckp 9weeks nti baru scan lg utk tgk keadaan babyy. Semoga baik2 utk kita semua yaa.

Same sis, alahan saye pun on off. Sbb awal2 pun alahan saye mmg tk teruk sgt.

1y ago

Tu laa. Saya punya alahan kdg buat saya konpius saya preggy ke tak sbnrnya 😂 sbb orglain saya tgk hari2 muntah dan sakit2. Yg saya ni kerja nya tido aja laa.

saya punya alahan juga on off

ada je