adakah normal anak xsuka sgt makan masa 7bln

Dia lebih suka minum Susu badan

2 Balas

kne tuka menu sis . xpon tuka dri yg pure tu bg yg mknn ad rse ketol2 sikit . sbb ad sesetgh bby mmg xsuke blend . mcm ank ke 3 sy . dri awl tu bg pure dy luak . lps sy try yg xblend bru dy nk mkn . tpi kne stnby air putih . lps bg mkn trus bg air supye mknn dy tu trun sbb risau trcekik . n xbaring kn bby ye . sy duduk kn bby .

5y ago

ye same same

normal tapi ibu tak boleh biarkan je nanti tubuh dia tak da nutrisi yang cukup. jadi kena kreatif buat makanan untuk si kecil

5y ago

InsyaAllah sis...Dh buat beberapa maknn...tpi dia makan sikit aje..pastu nak Susu jugak..😂