Taknak minum susu

Hi ...baby saya 7 bulan lebih...lately dia xnak minum susu...sehari minum dlm 9 10oz ja...paksa minum pun dia xnak...menangis xnak minum dia tolak botol susu...makan dia suka...smpai kadang saya suap susu guna camca...bahaya ke baby 7 bulan minum susu sikit sgt ni...air masak dia suka minum lepas makan

3 Balas

Kalau dia makan lebih mmg automatik minum susu kurang sis. If dia happy x meragam sgt tu maksudnya baby sihat Alhamdulilah. Bagi minum air masak lebih xpe lagi bagus.

xpe sbb dia da start makan 🤗

2y ago

takpe sbb dia dh makan makanan sebenar tuu lg bnyk khasiat susu tuu tambahan sahaja. as long berat naik, selera masih ok takde masalah lain kira ok lah

xpe sbb dia dah mkn