hi ibu . i nak tanya . sekarang i pregnant 20 weeks cecair apa ye yang keluar dari faraj kite ?

dia keluar tu terasa dia punya turun macam time kite period . and ade keputihan sedikit

7 Balas

jika ada drh .better g hsptl asap tuk dptkn rawatan..di khuatiri tnda awl tuk alami keguguran... mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

betul. sy turun darah coklat je pada mulanya, terus ke hosp emergncy . doc detect threaten miscarriage.second day keluar darah merah, gugur full. so kalau ada darah keluar walaupun org sekeliling duk cakap tu darah penempelan, abaikan, pegi je hospital biar doktor chexk. jgn duk dengar cakap org. kang menyesal tak sudah