Vaginal discharge while having sex

Hi. Is it normal kalau ada keputihan berwarna susu putih keluar bila having sex dengan husband? Tak berbau but memang tak selesa sebab dia banyak. And turned out I stopped because i down giler lepas tengok keputihan macamtu. ??? i am at 20 weeks pregnant now

2 Balas

Sis... Tekstur nya macam susu basi ke? And gatal tak miss v awak... Kalau ya maksudnya tu bakteria candida. Kemungkinan besar sebab perubahan hormon.. Kalau makin teruk & awak rasa sakit & panas bahagian dalam bila bersama dengan suami awak..better jumpa doktor. Doktor bagi ubat je

i think you should stop doing it while pregnnt mybe?