Assalamualaikum nak tanya..biasa 17 minggu doktor dah scan kan baby. Knp doktor dkt cn tak kasi scan

Dia ckp scan 28 minggu nt#firstbaby

3 Balas

Kt KK tmpt sy cek up, scan masa buka buku (4w) , 10w, 20w, 28w. klu dah buat details scan di swasta, pd 21w, yg scan 28w tu anjak ke 30w. dan seterusnya

wsalam. kk memang susah nak scan. depends pd weeks shj.. tak bole nk suka2 scan. pegi swasta la kalau nak scan bape minggu pon

waalaikumussalam..mcm kt klinik sy checkup, doc akan scan masa bukak buku, 18w, 28w & 36w🤔🤔🤔