RINGKASAN: Sesi Tanya Pakar Ms. Nursyafiqah Binti Nazirmuddin

Di sini kami simpulkan beberapa jawapan dari Pakar kami, v untuk Sesi Tanya Pakar yang berlangsung pada 21 September 2023. Untuk soalan dan jawapan penuh, anda boleh pergi ke post rasmi di sini: https://community.theasianparent.com/q/jom-ajukan-soalan-anda-dalam-sesi-ini-yang-berlangsung-di-aplikasi-theasianparen/4899344

RINGKASAN: Sesi Tanya Pakar Ms. Nursyafiqah Binti Nazirmuddin
5 Balas

terima kasih menjawab soalan ....

❤️

👍

👌

👍