RINGKASAN: Sesi Tanya Pakar Bersama Dr. Ida Lilywaty Md Latar

Di sini kami simpulkan beberapa jawapan dari Pakar kami, Dr. Ida Lilywaty Md Latar untuk Sesi Tanya Pakar yang berlangsung pada 7 September 2023. Untuk soalan dan jawapan penuh, anda boleh pergi ke post rasmi di sini: https://community.theasianparent.com/q/jom-ajukan-soalan-anda-dalam-sesi-ini-yang-berlangsung-di-aplikasi-theasianparen/4888029

RINGKASAN: Sesi Tanya Pakar Bersama Dr. Ida Lilywaty Md Latar
6 Balas

Lain kali jangan buat pertandingan soalan terbanyak. Ini tidak betul, byk org tanya soalan yg tidak berkenaan dgn topik semata mata mendapatkan soalan terbanyak, malah copy and paste soalan org lain yg ditanya dlm post terdahulu. Ada post yg dlm topik dan dlm masa yg betul tidak terjawab oleh doktor disebabkan pertandingan ni. Kalau nak buat pertandingan, utamakan kualiti dan bukan kuantiti.

10mo ago

Hi, terima kasih atas pendapat anda. Ya, pihak kami memandang perkara ini sebagai kesilapan dari pihak kami. Kami akan cuba mempertimbang cara yang terbaik untuk memberi ganjaran kepada pengguna dengan pendekatan yang sebaiknya.

👌🏻

👍

👌