Alhamdulilah Baby Gril

Alhmdulilah saye dah selamat bersalin baby girl Trima ksh doa n support korang 12/01/21#firstbaby

Alhamdulilah Baby Gril
56 Balas

alhamdulillah, cantik tarikh dia keluar ye. selamat berpantang. saya tggu hari je ni. due 28.1, harap kuar sebelum due. mane tau dpat tarikh 21.1.21 😝

alhamdulillah selamat berpantang! comel baby 😍 saya pun tengah menunggu hari, harap baby keluar sebelum due ☺️

alhmdulilah..tahniah sis.....due bila sis...sy 28hb ni tk sabar rasanya...tk nk kuar lgi ermm..

Comel nye awak..selamat berpantang mummy 🤩🤩 maaf tanye mane sis beli bedung zip ni ye?

alhamdulillah, tahniah semoga puan dan baby sihat selalu 🥰

Alhmdulillah sis..semoga sihat2 hendaknya..baby pkp🌸🌸

alhamdulillah tahniah sis..slmat bpantang,comel baby bam²

Alhamdulillah tahniah. Montel nya 😍 #TAPactiveusers

wah comelnya.....tahniah dan selamat berpantang Sis