Alhamdullillah....dh selamat bersalin baby boy 12/01/21…..baby x sabar nk kuar...due date 28/01/21

Dh selamat bersalin

Alhamdullillah....dh selamat bersalin baby boy 12/01/21…..baby x sabar nk kuar...due date 28/01/21
84 Balas

comel nye baby😍👶🏼👶🏼 alhamdulillah, selamat berpantang mommy🥰🥰

Alhamdulillahh.. Tahniah.. Doakan sy juga due 22/1 ni tp baby x keluar lg.. Hehe

3y ago

Alhamdulillah tahniah sis.. Due sama tapi baby belum mau keluar

Alhamdulillah tahniah.Lega kan baby kluar sebelum due #TAPactiveusers

Alhmdulillah comeynya..semoga sihat2 hendaknya sis..baby pkp🤚🏻

Sy 27/1/2021 tpi belum brsalin lg..bby ska duk dlm perut lg😩😭

Tahniah Puan dan selamat berpantang....Comelnya Putera Puan

Tahniah Puan dan selamat berpantang....Comelnya Putera Sis

alhamdullilah comey yee..semoga membesar mnjadi ank soleh

comelnyaaa .doakn sy dpt bbyboy jugak sy due date May

Alhamdulillah...Tahniah Puan & selamat berpantang