Hye mommy doakan saya

Doakan sy ye mommy2 semua..sy 9week scan doc bg thu berkemungkinan baby tidak menjadi..janin masih belum keluar..dah 5 hari darah keluar skit2..doakan sy dpt baby lg lpas ni..

6 Balas

sy blighted ovum bulan7 tahun lepas. dpt detect masa 9wks jugak. shari sbelum tu turun darah mcm period. doc bg 2minggu utk keluar sendiri. alhamdulillah hari ke 10 dr tarikh tu janin keluar sendiri. selang 3jam keluar lg sarungnya. Alhamdulillah jugak bulan 12 +ve upt. lani da 37minggu. insyaAllah sis. doa banyak2. jangan stres. pantang dulu sbulan bab makan dan bersama . jaga diri sbelum mengandung lg.

insyaallah kak..Allah akan bg rezeki bila smpai masa,bnyak2 berdoa ya..insyaallah baby yg akan datang nnti akan membesar dengan baik dan sihat..aamiin

sᴇᴍᴏɢᴀ ᴅɪ ᴘᴇʀᴍᴜᴅᴀʜᴋᴀɴ sᴇɢᴀʟᴀ ᴜʀᴜsᴀɴ ᴍᴏᴍɪᴇs

insyaAllah.. semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Amin Ya Rabba Alamin🤲🏼

Aamiin ya rabbal alamin moga ada rezeki sis tak lama lagi

amin yarabb