Doakan saya.

Doakan sy ada rezeki nak mengandung lg lepas 4tahun menanti ❤️

80 Balas

InshaAllah ada rezeki sis nanti aminnn. Boleh try ikhtiar makan Madu Turkey Wawa Zainal tu. Haritu cus sy bgtau seminggu je dia laki bini amalkn alhamdulillah upt dh double line.

5y ago

InshaAllah nanti ada rezeki sis. Saya doakan semoga dipermudahkan urusan sis untuk dapat zuriat aminn 😇

Aminn.. in sha allah..sy 11 tahun menanti..dh alhmadulilah..allah kabulkan doa sy..dan bakal melahirkan bln nov nati..doakan sy dipermudahkan...aminnn

Aminnn .. sya baru pregnant setelah 10 tahun menunggu 💖 Alhamdulillah Allah dengr doa sya hadirkan sikecil dalm perut .. skrang dh 29weeks ..

Amin2.. byk2 usaha ya selain dr doa. Cuba consume opk, berurut batin utk husband n wife, minum jamu n bykkan sedekah smbil infaq..

InsyaAllah kena salu positif..Sy pun tnggu 4thn 2bln utk hamil semula lepas gugur..Skng da 20w..☺️

5y ago

Ye ke Alhamdulillah sy pun selalu pk yg baik2 je, harap jugak adalah rezeki nanti

aminnnn... moga dipermudah dan dikurniakan rezeki zuriat yang comel comel soon ❤️🤲🏻

Aamiin sisss... Boleh cuba jus sisss... Jus kurma baik dlm merancang kehamilan. In shaa Allah

Amin...semoga sis diberi rezeki zuriat Dan sabar lh, setiap kesabaran itu ada hikmah nya.

Amin... Cuba sis amalkn makn madu ajaib yg wawa zainal jual tu. In sya Allah..

Amiinn..doa bnyk2 sis.. InshaAllah Allah akan makbulkan doa2 sis bila tiba masa nya nnti