Bby kurang tendang @ kick

Dh msuk 30 weeks bby kurang tendang..ade mommy yg sme mcm sy x..g hospital check up..last bby tendang pukul 5 ptg dpt 4 kick je ?..bby kuat tido ke hurmmm..degupan jantung , air ketumban semua ok..adakah kerana sy ade GDM

11 Balas

Samala. Baby kurang tendang. Buku merah pun saya x tick langsung pdhal sekang dah 32minggu. Isnin ritu cek jantung baby ok. Risau pun ada. Siang hari kt tmpt keje senyap je tapi kalu balik rumah habis keje baring atas katil baru la terasa pergerakan baby.