Baby kick 31 weeks

Salam , nak tanya . Normal ke 31 weeks kurang kick mcm sblm2 ni . Tapi dia punya gerakan tu adaa . Tapi kurang nak tendang kuat pulak .

1 Balas

Saya pun sama.. Siang kurang gerak.. Start malam pkul 10 smpai lah ke awal pagi aktif semcm smpai x blh lena.. Mcm main bola rugbi dlm perut ni 😂😂.. Kdg2 siang tu kiraan x cukup.. Sbb mmg Slow je pergerakkan.. Terpaksa gosok perut bg gerak juga

3w ago

yeeee . dh la nk tick kt buku pink . ni malam yg active . parah plk hahahaha . rasa dia bergerak tu adaa . tpi tk kick . smpai senget2 perut kita wak 🤣