baby gerak

Ade tak mummy yg mcm sy.. Bru 4 bulan dh rasa bby gerak and sometime rasa dia tendang.. Normal ke??

8 Balas

normal sis..sy pon start rasa baby gerak masa 16w jugak..sblom tu just rasa mcm belon2 je,dlm 4bulan tu dh start dpt rasa dia kick..skrg dh 25w kemain aktif

kadang2 seawal 12w dah boleh feel baby tendang =) I think you're going to have a very strong child on the way .... congratulations!

Sy pn awal dpt rse pergerakan bby myb sbb bdn sy kurus n kulit abdomen nipis..18weeks pn da rse die kicking kuat

Saya 16mingu bru dpt rasa tu pn slow je cm angin.. je...

i think its normal coz bkan semua irg ngandung same..

kebiasaanya memang 16w ke atas rasa gerakan baby

Sama.. Sy pon kdang2 confius.. Hahaha

normal.. bestnya...