twins pregnancy journey

Dh masuk 34week..badan smakin berat duduk lama bontot dh mula sakit bisa..baring plak sakit kat dada sush nafas..semua keje rumh dh x larat nk buat lebih kurng cm pemalas giler. Mata plak asik mngantuk je. Nk jln bnyk pn bisa kt kaki mncucuk2. Ya allah kuatkan laa daku.

14 Balas

Sy bru bersalin Jan 2020 twins baby boy.. teringat mse gandung..same jgk..xlarat nk ddk lame2.. mmg krem bontot.. tp sy bersalin da time 34 weeks.. semoga dipermudahkan urusan bersalin..