36weeks Perut bhgian bawah pusat kerap sakit !!!

Perut bhgian bawah pusat kerap sakit ...adakah ia salah satu tanda nk dekat bersalin ?trsa seolah mcm ditekan2 ,😥pusat pn dh mula start sakit2 sikit...nyeri2 je ....Nk duduk dh mula sakit..trkdg punggung pn rsa nyeri2 ..Sy byk baring je utk hilgkan sakit..Xleh mengiring kiri&kanan dada sakit seolah sperti ditekan..sy byk tido melentang bru selesa sakit dada kurg..#seriusnanya #ingintahu

1 Balas

belum lg. sy dari 28w dah rasa sakit. just layan saja sbb tanya misi pun jwpn dia mmg normal.