Sakit pinggang dan tumit kaki bisa

Ada ke kwn² mcm saya..saya skrg pregnt 7 mggu..dh mula sakit pinggang dan tumit kaki bisa²..boleh urut ke atau sapu minyak² angin kalu kat bahagian pinggang tu?...suh suami urut..dia x berani plak nk urut bahagian pinggang...nak jalan sakit...mgkin faktor usia dh cecah 37 bru ngadung ank kedua ke?ada ke produk kwn² guna utk redakan sakit pinggang...#ingintahu #pleasehelp

4 Balas

Ramai je kena benda yg sma.. Bole je sapu minyak, pakai yoko2 or salonpas tu utk bg kelegaan cuma jgn elakkan guna di bahagian perut je

Pinggang dengan belakang boleh urut. Tapi jangan usik perut ya😊

Banyakkan minum susu jugak ye. Kurang kalsium tu 😁

bole cuma jgn usik tang perut je