pelik

Ad x ibu2 cm sy masa masuk 29weeks bdn tulng blikat sakit.kebas phtu sush nk jln...tp bila dh masuk 32week sakit2 tu dh xde..solat pun sy blh sujud cm biasa xperlu duduk2 lg...hal cm ni normal ke untuk ibu y first hamil cm sy..smp org ckp sy ni jln xcm org hamil..asyik nk jln cepat je pdhl sblm ni jln sikit dh sakit senak

2 Balas

sy 31weeks...asyik lenguh tulang belikat..xtau nk duduk mcm mane..suh husband picit tiap2 masa, sian pun ye asyik suh picit je😅

4y ago

Ohh..sy dh xsakit sgt..sbb lps buat exercise cangkung n ketuk ketmpi rs ok sikit

Normal sis.. Tp nnt mungkin msa baby lg membesar akan rasa lenguh2 skit sbb nak msuk laluan.. Yg pnting baby sihat2..

4y ago

Oo..hrp2 cm tu sbb hujng bln depn sy beranak