39 weeks

Dh baca buku pink tanda2 mok brsalin tp lain bdn lain jga tnda2 kn. Kdg baby mgeras.. n ada sakit bwh perut.. tp xkerap.. skit mcm mok period j.. msih blh tahan. Baby pn gerak mcm biasa. Adkh tnda mok bsalin jga kh klu mcm nie..

8 Balas

Kontraktion tu rase dea sebijik senggugut sis.. Sye kontraktion mcm nk jerit je rase.. Tp ceaser last minute sbb baby songsang last minute.. Hehe tp da bukak 3 cm pehh sakit dea.. Allahu

4y ago

Oke sis.. Semoge Allah permudahkan iye 😘