39 weeks

Dh baca buku pink tanda2 mok brsalin tp lain bdn lain jga tnda2 kn. Kdg baby mgeras.. n ada sakit bwh perut.. tp xkerap.. skit mcm mok period j.. msih blh tahan. Baby pn gerak mcm biasa. Adkh tnda mok bsalin jga kh klu mcm nie..

8 Balas

Alert jg sis..sbb sakit contraction ni lain2..sy dluu ank first sakit belakang skli pinggang sakit..3 minit sakit contraction lpas tu 3minit ok..lagi satu ank sy yg kdua ni sakit xda tp sy cirit birit..datang ke hspital cek bukaan da 3cm hihi

4y ago

Klu rsa was2 pg hospital sis.. cuma tu j lh.. klu msa lom tiba.. doktor sruh balik dlu nti.. 😊 doa yg baik2 sis