Design Bilik Air Cantik dan Simple!

Design bilik air cantik dan simple memberikan keselesaan buat seisi keluarga. Tuan rumah juga tidak malu untuk menerima kunjungan tetamu. Siapa di sini ambil berat tentang bilik air di rumah? Bagi anda bilik air ni perlu selesa dan cantik atau tidak? Jom kita bincangkan.... Boleh baca artikel penuh di sini: https://my.theasianparent.com/dekorasi-bilik-air

Design Bilik Air Cantik dan Simple!
3 Balas

yang penting bila air bersih tak berkeledak dan kuning2 toilet bowl dan lantainya..pijak lantai pun tak licin sbb tak bercuci😅✌🏻kebersihan cerminan diri kita..bak kata arwah nenek... kalau bersih bilik air orang tu... tu maknanya org tu mmg pmbersih...klau cantik mcm hotel tapi malas nk bersihkan pun sush juga😅

Bilik air kena bersih. Itu yg utama

👍