Adakah berdengkur boleh memudaratkan kesihatan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

2572 respon

19 Balas

tak semestinya berdengkur ni memudaratkan kesihatan cuma pasangan mungkin tak selesa la sebab bunyi dengkuran tu.tapi takde la nak memudaratkan kesihatan berdengkur ni semulajadi tak semua orang berdengkur masa tidur suami saya sendiri pun berdengkur juga tapi sihat walafiat je☺️

Dalam kes saya suami tak dengkur tapi saya yang dengkur kuat sampai anak saya 4 tahun complain mama tido bisinglah apa patot saya lakukan ada taktips atau rawatan yang boleh saya buat

suami saya kuat berdengkur. mungkin boleh memudaratkan kesihatan sebab pakej kunyah gigi dan dengkur

ya biasanya bdengkur ni diorg xpuas tidur sbnrnye...wlupon tidur dh lama #TAPSupermoms

saya berdengkur memudaratkan telinga suami , adelaaa 😑 hmm lps bsalin nk g klinik

Ya #07Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

Mcm mna nak hilangkn ye

ya #TAPSupermoms

Ya #TAPSupermoms

i think so.