Cirit birit 17 weeks

Dengan kuasa theasianparents ni ada tak sma mcm sy seminggu da tak baik jugak cirit birit sy risau jgn ckp nak besalin yea sbb sy baru 17 weeks.. Adakah disebabkan ubat aspirin yg doktor bagi. 😔😔 bantu sya smua

1 Balas

Mungkin sbb ubat. Boleh dtg ke klinik balik bgtau awak CB dan blh tukar ubat. CB 4 kali sehari berlanjutan selama 48jam kena jumpa doktor ya. Risiko ibu dan kandungan dehidrasi. Amalkan BRAT Banana Rice Apple Toast Minum air kosong secukupnya

1y ago

Mudahan cepat sembuh tanpa mudarat 🌻🤲