Cirit Birit

Assalamualaikum anak sy cirit birit dh 6hari .Dh bawa jumpa doktor tpi masih juga cirit birit ,hri ni anak sy membuang ada darah sekali .Ada tak ibu2 yg pnh lalui mcm ni ?Anak sy dh masuk 4bulan lebih .#1stimemom #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

Cirit Birit
12 Balas

Dulu anak akak sy, tp x igat berapa bulan anak dia masatu. Tp dh start makan , pergi klinik dia kata puncanya sbb bg dia makan anggur . Sbb baby kecik lagi x leh makan anggur , akan buat usus baby luka

Prebiotic akan lebih banyak menjadi cirit birit untuk bayi terutama bayi bawah 6 bulan.. Better bawa pergi hospital, doctor akan memeriksa bacaan darah.

Bagi anak prebiotik, sis. Perut dia tak ok tu.. Bagi makan pisang.. Atau cari macam ni.. Betulkan perut dia balik

mungkin susu xkene dgn ank.. klau susu formula sesetngah bby xsesuai..

Anak saya bru masuk ward 1st puasa sbb cirit birit lebih dri 5 kali

Alahan susu .. sbb anak sy dulu mcm ni jugak . Kena try tukar susu

Mungkin alahan ni... tukar susu dah?

Bawak gi jumpa doctor.

Minum susu badan or formula??

3y ago

susu formula

follow