21 Weeks

Mcm mana nk mengatasi masalah cirit birit ketika ini. Im 21 weeks pregnancy. Perut sgt tak selesa. Ada ke ubat yg sesuai membantu utk masalah cirit birit ni. Risau baby kt dlm

2 Balas

act for pregnancy women xde ubat n x boleh sesuka ht dpt ubat.. sbb effectnye dekat baby... mcm sy dlu cirit brt 28w.. just take more water and sayur².. kalau blh minum isotonik.. make sure buang dlu gas klu nk mnum 100plus.. sbb ksian dkt baby ibu dehidrated bby xdpt nutrien.. folic acid jgn lupe ye 😊

Sy dulu minum teh kosong pekat tapi kalau sis tak boleh kafein mungkin kena elakkan. Ubat ada dekat farmasi, activated charcoal tapi sis kena refer pharmacist sesuai tak untuk ibu mengandung.