Cirit- birit

Hai mommy semuaa slmt hari raya 🧡 Sy since smlm dh 4 kali ulang alik toilet duk berry². (Baca: cirit birit) sy duk neves sbb slh 1 tnda nk brsalin cirit birit an? Tp sy bru 32 weeks. 🥲 Even sy rasa penyebabnya sbb sy cmpur² mkn. Kuah kcg la rendang la. Tp org lain ok je. Tu yg duk overthinking. 😅Ada yg pengalaman sama mcm sy tak? Tqq 😘#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

Sy 31w harini dh 5x ulang alik ke tandas. Msa bby first dlu pon crit birit slang bbrapa hri sblom bersalin. Entah la dh 6 taon jarak nya.. skarang cuba positif mungkin tersilap mkn jugak 😂

32w awal lagi, baby pun tak matang lagi. Kena cari punca cirit birit. Sis sendiri ckp sbb makanan kn? So sbb mknn la tu. Jaga makan lepasni. Kalau risau lagi, boleh direct check kt hosp

2y ago

alhmdulillah fasa cemas tu dh habis hihi lps ni kena beringat masa makan 🤣

btul la tu hihi dh hbis dh fasa cemas tu. leganyaaa

sama la ngan sy..kerap pulak g toilet..awk due brpa hb?

2y ago

Sy due 5/9..rasa sbb mkn mcm2 sgt kot. tu yg cirit. jaga mkn yaa.