Ragam berbeza

Dekat seminggu anak reject buai, nak melekat kat badan jeh. Harini kebetulan saya demam anak taknak tido atas badan dah nak duduk buai. Ingat khidmat buai dah tk diperlukan 🤣nasib baik tk masuk kotak lgi sbb lama tk guna. Baby 3bulan 17 hari 💕 si manja banyak ragam hari2 style berbeza ada hari senang sangat, ada hari ya Allah penatnya 🤣 semoga membesar dengan sihat, jadi anak yang soleh 💕💕

3 Balas

anak saya baru masuk 3bulan pun macam2 ragam🤣 ada minggu ni nak kat ayahnya ja, kat mak taknak. bila nak dekat mak asyik nak mengempeng ja, kat ayah pulak taknak. menyusu pun mcm2 style dah. ada hari nak menyusu sambil saya duduk, ada hari nak kena berdiri sambil berjalan (sekali dia pun kena bgi berdiri), ada hari nak kena baring🤣 selagi tak ikut apa dia nak selagi tu la dia nangis😂😂

sy pulak bru nk putuskan buai ..ank nk masuk 4 bulan ..da 2 hari dia boleh tdo sendiri ..😁

betul..dieorg nk cari keselesaan.nk cakap x pandai lg🤣