tips cerai buai

salam mommies, ada tips tk mcm mana nak cerai buai ? anak sy sekarang masuk 4 bulan

2 Balas

Salam. Ajar anak tidur di bawah especially waktu siang. Bentang tilam kt bawah so bila anak nak tidur kita kena tidur la sekali. Mula² je nanti lama² anak dah biasa

1y ago

baik sis terima kasih

maksod awak malam pon baby tido buai ke? awak boleh cuba mcm ni. masa malam lepas baby tido. awak angkat letak atas tilam/katil. buat hari2 nnt baby terbiasa.

1y ago

malam baby tidur katil . siang je dia pakai buai , biasa siang mesti nak buai lepastu nak sentiasa di enjut . kalau tk mesti bangun/tidur kejap je . tapi ni dia dah masuk 4 bulan sy nak cerai buai , nak ajar dia tidur sendiri .