ttc again

Hi dear mommies, can u share any tips to ttc again after misscarriage?

4 Balas

sy gugur bulan dua haritu,bulan lima preggy balik,skrg 14w..just continue mkn folic acid and elakkan mkn fast food..and yg pnting kna pndai cari tarikh subur..hehe

5y ago

yeke saya bby dah takda. dan masih dalam pwrut tp nak tunggu appointment doc tu lama sangat 2 months tunggu.

Monitor hari subur sis. Makan makanan sihat, exercise. InsyaAllah rezeki akan sampai. Sy pun ttc after mc

Makan folic acid, stay active/ exercise, eat balanced diet

Continue makan folic acid. I ambik pati delima dan kurma ajwa. Makan makanan sihat dan monitor waktu subur sis. Alhamdulillah skrg dh 6w after mc on march. I doakan sis dan bakal mommy yg berttc berjaya hamil, Amin.