Tambah Berat / GDM

Dear mommies, Any tips untuk tambah berat badan for GDM pregnancy? Dah follow advice dietician so far untuk control gula.. Tapi berat naik tak cantik pulak. 😕 susahnyaaa GDM 😭 Mind to share any experience.. TQ ♥️ (Plan to see dietician again if still tak naik berat) #pregnancy #Gdm #gdmdietcontrol #GDMMom #weightgain #tambahberat

1 Balas

saya 1st baby dlu ada GDM control lah mcm mana pun mmg takcantik resultnya. bkn tipu2 kata jaga tp takjaga. pokoknya mmg alahan mengandung je. now 2nd pregnancy 2x minum air gula “CLEAR” 😁 alhamdulillah. Cuma sis cuba la rajin2 mkn (peria katak,lebihkan portion sayur2an) air kalau boleh air kosong jela nak buat cmne. atau kurang gula takut hypo pulak😊. Semoga semuanya berjalan lancar ya.