Pregnancy acne

Dear mommies, normal ke kalau ada jerawat banyak time pregnant? And usually bila boleh nampak pregnancy glow tu? Down la tengok muka jd macamni 😔

2 Balas

Susah nk kata mommy. First pregnancy sy sndiri muka kusam dgn berminyak nya lahai. Mekap pun mmg fail la. Second pregnancy baru nampak okay sikit tp still tak nampak glow glowing pregnancy 🤣 Takpa. Sat ja. Nanti baby dah keluar, muka mommy halus mulus seperti asalnya 😉