Pregnancy acne

19 weeks now, rasa insecure je dengan muka sendiri. dahi and bahagian dagu banyak jerawat and bekas jerawat. pipi pun ada but tak sebanyak dahi and dagu. anyone same experience as me? or pernah lalui. need some semangat

1 Balas

Sama lahh, teruk muka kena jerawat besar2 kat pipi dahi lah, kita rajin cuci muka n pakai pncuci muka yg sesuai , sy pakai aiken cleanser yg mmg khas utk jerawat, dgn pimple cream dia sekali , alhamdulillah berkurang juga wlaupun masi ada bekas2