minum air gula

dear mommies, boleh dapatkan tips tak macam mana nak minum air gula tanpa muntah ?

28 Balas

Minum 3 kali teguk. Air gula tu sejuk. Saya minum laju sebab haus sangat sebab dah puasa kan. Pahtu rasa kenyang hahaha

tips mmg xde..kne mindset lam otak..jgn mntah..mnum sbb sygkn ank lam prt..alhmdulillah 2X teguk abis minum😌😌

Kalau sy, sy minum tanpa henti sbb kalau henti2 minum sikit2 akn rsa nak muntah.. Lps habis tarik nafas dlam2..

Minum 1 shot sis. Jangan stop stop. Mindset kena fikir kangan muntah otherwise kena minum air gula lagi 😁

masa minum ckp je sedapnya air ni.. 2x sy amik test minum air gula alhamdulillah xpenah muntah lagi..

Minum ikut kemampuan .. Ada yg dpt minum hbs tanpa berhenti .. Saya minum sikit²

Saya alhamdulillah x de rasa nak muntah sbb nurse tu buat x berapa manis sgt.

Datang klinik awal...minum suam2 tak rasa loya sgt😅😅

Buat 2 kali teguk dalam 1 cawan.. Sye buat cmtu xmuntah..

tarik nafas panjang then minum sekali nafas tanpa henti