sleeping

my daughter 11 days old having hard time sleeping this 2 night.??

9 Balas

Normal. Take time. Dont stress. Now dah boleh bezakan dia waktu siang dan malam. Siang tu sebut la selamat pagi. Then bunyi bising macam vaccum rumah ke memasak ke. Then waktu malam pulak kata ni dah malam kena tidur. Lampu dalam bilik kalau boleh biar malap. Alhamdulillah anak saya sebelum 8 atau 9pm akan tidur.

Hi dad. Newborn babies are still confuse about days and nights. Nnt lepas sebulan dua, baby akan tidur malam.

its normal mama.. dun wori.. makesure lau baby tdo.. mama pun tdo.. spya dpt rehat.. and keep positive😎

its normal..my baby hardly to skrep during confinemebt 40days.. & while 3 month old

take time mommy . 😊 cuba bt prbezaan pg dn mlam .

normal,baby tengah adjust dgn dunia luar...take time

its normal.. dont worry.. 😊..

take time momy